ringo

El teu disseny a les teves mans

Koetania presenta el configurador d’anells ringo.

Descarrega la app de la teva store d’aplicacions i gaudeix de l’experiència de personalització dels nostres dissenys. Escull model, color, textura, pedra i molt més, tot per aconseguir el teu disseny d’anell únic i al teu estil.

¡Descarrega-la ara!

¡Descobreix com funciona ringo!
Ringo és una eina de personalització de joies per els nostres clients, en un moment en què la distància social s’ha fet necessària, la idea a Koetania va començar com innovació al nostre procés creatiu, afegint la tecnologia de Realitat Augmentada al servei de l’artesanía i els nostres clients.

Permet que els clients puguin crear i visualitzar la seva joia lliure i gratuïtament abans de ser fabricada en el nostre taller, en uns senzills passos obtens el disseny de les teves aliances i la possibilitat de demanar pressupost i encarregar-nos la seva elaboració totalment artesanal i per encàrrec.

adn Koetania, amb l’ànim de poder oferir una joia personalitzada a estil de cada persona, i feta artesanalment.

Incloem els nostres valors, la transparència i traçabilitat dels materials d’origen ètic que utilitzem ens expliquen la història humana que hi ha darrere de les nostres joies, persones que participen de l’elaboració d’aquests anells des de miners de Colòmbia, talladors de safirs de Sri Lanka, a un equip d’artesans joiers de Barcelona.

Quan encarregues els teus anells fas possible una bonica història de comerç just.

 

Us convidem a dissenyar les vostres aliances des de casa,
Descarrega’t la app gratuïtament i prova-ho,